infinite nide 用竹子和混凝土在中国长沙设计的’spiritual’办公空间

2018-03-30designboom

infinite nide长沙裕华区设计了一家广告公司,作为无尽可能性的精神舞台。该项目的特点是与冷的材料相反的温暖有光泽的表面,并且由于构成该空间的门道的凿成的墙壁和破碎的砖块给人留下不完整的印象。

建筑师只在项目中使用了四种材料,并使用电镀钢和火山岩等配件选择完成了该空间。竹子被应用在办公室的入口处,营造出一种宁静的氛围,让建筑师在有人经过时称之为“精神洗礼”。轻盈的混凝土占据了空间的其余部分,而聚碳酸酯空心板和胶合板充当前卫,精致的细节。原有建筑的墙壁被保留下来,而功能区则由轻质混凝土砖分隔开。

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

infinite nide uses bamboo and concrete to design ‘spiritual’ office in changsha, china

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers here.

edited by: sofia lekka angelopoulou | designboom

评论