sml +将人参店面重新诠释为新的设计

2018-03-29designboom

在将用于培育人参的传统结构转化为现代内饰特色的同时,SML +角落建筑师为韩国品牌punggi 提供展示和宣传商店,让参观者沉浸在植物悠久的历史和生产中。人参的房子采用最小的全白色室内装饰,以木材“sampoeojang”结构作为陈列室的零售区域。

建筑师重新解读了sampoeojang,这是一种为姜生长提供阴影的轻质模块,作为商店的主要吸引力,游客可以了解更多关于植物种植过程和购买punggi人参的信息。展厅的其余部分由促销厅大厅和展示区域组成,该展区设有一个连续的弯曲墙壁来展示品牌的历史。全白色的内饰和木材结构通过商店的柜台融合在一起,渐变效果将两种材料融合在一起。

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail areaginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

ginseng showroom by sml + the cornerz reinterprets traditional cultivating structure as retail area

project info:


project name: the house of ginseng
design studio: sml and the cornerz
location: 
#47 Ohyeon-ri, Bonghyeon-myeon, Yeongju-si, Gyeongsangbuk-do, Republic of Korea
type: showroom, shop
total floor area: 295 m2
client: punggi ginseng nonghyup 

sofia lekka angelopoulou I designboom

mar 29, 2018

评论